top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

Podepiš.to: platforma pro digitální podepisování dokumentů

Podepiš.to je platforma, která umožňuje podepsání digitálních dokumentů pomocí digitálního podpisu typu QES. Tento typ podpisu je založený na kryptografických principech a je považován za jednu z nejbezpečnějších metod pro podepisování digitálních dokumentů.

Zároveň je tento typ podpisu nejbezpečnější z pohledu eIDAS a jeho právní uznatelnost je na úrovni ručně podepsaného dokumentu. Takto podepsaný dokument je považován za dokument v písemné formě, byť je digitální. Díky takto vysokému zabezpečení a právní uznatelnosti je možné takovým podpisem podepsat jakýkoliv dokument včetně pracovněprávních. Taktéž je možné komunikovat se státní správou online, jelikož takové podpisy musí uznat.

Při podepisování dokumentu uživatel zadá svůj e-mail a heslo pro přihlášení do svého účtu. Poté má možnost vybrat digitální certifikát, který chce použít pro podpis dokumentu. Platforma poté vygeneruje elektronický podpis pomocí tohoto certifikátu a připojí jej k dokumentu.


Dokument s podepsaným elektronickým podpisem je uložen na platformě a uživatel má možnost si jej stáhnout a poslat dál osobě, která ho potřebuje. Tato osoba má možnost ověřit autenticitu podpisu a platnost digitálního certifikátu pomocí veřejného klíče, který je součástí digitálního certifikátu. Tím je zajištěno, že dokument je podepsaný oběma stranami a je považován za platný a právoplatný.


Takový způsob podpisu je rychlý a efektivní. Při registraci uživatelé mají možnost využít Bankovní identity k ověření své totožnosti a není nutné navštěvovat Czechpoint nebo jiná ověřovací místa.


Součástí projektu bylo vytvoření vlastní certifikační autority, která by spravovala certifikáty uživatelů v cloudu.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page