top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

nsure: Platforma pro srovnávače a sjednávače

nsure - srovnávač a sjednávač produktů životního a neživotního pojištění, úvěrů a hypoték. Online nástroj pro nezávislé finanční poradce, kteří hledají nejvhodnější produkty na trhu pro své klienty.

Srovnávací kalkulačka nsure se na trhu pevně usadila a neustále roste. Zvyšuje kvalitu, nabízí metodické poradenství, stanovuje standardy a šetří čas nezávislým finančním poradcům i jejich koncovým klientům. Tým nsure je hrdý na své dobré vztahy nejen se zákazníky, kterým aktivně naslouchá a pružně reaguje na jejich přání, ale také s našimi pojišťovacími a bankovními partnery.


Naše společnost je hrdá na to, že nsure je uznáváno jako nejlepší řešení na českém trhu a je využíváno většinou předních poradenských společností v zemi.

Rádi vám nabídneme mnohem více. Nsure není jen obyčejný třídič a zprostředkovatel, ale nabízí také možnost přizpůsobení a integrace do ekosystému finančně poradenských společností podle konkrétních požadavků, takže je vždy součástí komplexního řešení.


V rámci zákaznického přizpůsobení a integrace nabízíme také rozšíření v podobě sledování příchozích zákazníků a samostatného objednávání, které koncovým zákazníkům umožňuje rychle a snadno vyhledat a sjednat nejlepší nabídky pojištění online, aniž by museli kontaktovat finančního poradce.Vyhledat a sjednat nejlepší nabídky pojištění online, aniž by museli kontaktovat finančního poradce. Toto rozšíření zlepšuje kvalitu a srovnání nabídek na trhu finančního poradenství pro širší okruh současných i potenciálních zákazníků.


Platforma nsure je k dispozici také na Slovensku, kde nejen díky našim rozsáhlým zkušenostem, ale také s ohledem na plnohodnotné řešení v oblasti neživotních produktů s dynamicky se rozšiřující nabídkou připojení, zohledňující všechna právní a tržní specifika.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page