top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

Fincentrum: Převzetí stávajícího řešení MůjŠanon


V rekordně krátkém čase jsme převzali do správy klientskou zónu MůjŠanon. Součástí převzetí bylo i přepsání aplikace z technologie Java do technologie .NET. Celé převzetí a migrace na jinou technologii jsme zvládli v rekordně krátkém čase 3 měsíců.

Společnost Fincentrum se na nás obrátila s prosbou o převzetí a následný rozvoj jejich klientského portálu MůjŠanon. Po revizi jsme zjistili, že původní řešení je ve velmi špatném stavu, a proto jsme se rozhodli toto řešení migrovat z původní technologie Java na do technologie .NET.


Cílem bylo poskytnout klientům spolehlivý a efektivní portál, který splní jejich potřeby a požadavky. Nová verze obsahovala řadu vylepšení, včetně zlepšeného výkonu a bezpečnosti. Klientská zóna MůjŠanon umožňuje klientům vidět veškeré informace o jejich finančním portfoliu v reálném čase a rychle a efektivně ovládat své finanční aktivity. Naším úkolem bylo vytvořit intuitivní a jednoduché řešení, které by umožnilo klientům získat rychlý přehled o svém finančním portfoliu, získat informace o příjmech a výdajích a sledovat své investice. Platforma je užitečná pro klienty, kteří chtějí mít přehled o svých finančních aktivitách a být ve spojení se svými finančními poradci.

Klientská zóna MůjŠanon je jednoduchá a intuitivní. Umožňuje klientům vidět veškeré informace o jejich finančním portfoliu v reálném čase. Umožňuje jim rychle a efektivně ovládat své finanční aktivity. Klienti mohou získat rychlý přehled o svém finančním portfoliu, získat informace o příjmech a výdajích a sledovat své investice. Uživatelé mohou nahlédnout do historie svých investic a sledovat, jak se jejich portfolia vyvíjejí v čase. Můžou také získat informace o různých finančních produktech a příležitostech na trhu a vybrat tu nejvhodnější pro sebe.


Platforma je užitečná pro klienty, kteří chtějí mít přehled o svých finančních aktivitách a být ve spojení se svými finančními poradci.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page