top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

BizRules: Business Process Modeling (BPM) s podporou výpočtů

BizRules je speciálních softwarový nástroj pro tvorbu, správu pravidel a modelaci výpočtů.

Nástroj umožňuje definovat pravidla a modely výpočtů v podobě předem stanovených pravidel a algoritmů, které mohou být pak použity pro automatické rozhodování nebo výpočet v různých situacích.

Využití business pravidel a modelů výpočtů je velmi široké a lze jej najít v mnoha různých oblastech, včetně finančního světa. Například mohou být pravidla a modely výpočtů použity pro automatické rozhodování o tom, zda schválit nebo zamítnout žádost o úvěr, nebo pro výpočet výnosu z investic. Mohou být také použity pro automatické generování finančních zpráv nebo pro výpočet daní a poplatků. V obecné rovině mohou business pravidla a modely výpočtů pomoci finančním institucím zefektivnit a zrychlit své procesy, a tím ušetřit čas a peníze.


Samozřejmostí je i možnost integrace do dalších systémů pomocí rozhraní API (Application Programming Interface). Toto rozhraní umožňuje ostatním systémům komunikovat s nástrojem pro tvorbu a správu pravidel a modelů výpočtů a volat jeho funkce nebo přistupovat k datům, která uchovává. To umožňuje například automatizovat práci s pravidly a modely výpočtů, aniž by bylo nutné ručně zadávat data nebo spouštět výpočetní procesy. Integrace pomocí rozhraní API také umožňuje propojit pravidla a modely výpočtů s ostatními systémy v organizaci a využívat jejich výsledky ve více oblastech nebo procesech.


Tento nástroj je využíván např. i v projektu nsure. Díky BizRules jsme byli schopni vytvořit a efektivně spravovat výpočty splátek a podmínek hypoték a kalkulace bonity žadatelů.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page