top of page

Custom development

We will create a solution for you that will correspond exactly to your needs. 

Observability (APM)

Keep your applications under control and identify potential problems early. 

DocuSign

The electronicization of documents will allow you to focus on your business priorities.

Team leasing

Leave the management and care o development team to us, leaving more time for your core business.

Artificial Intelligence

AI is becoming a natural part of information ecosystems. Don't stand aside.

BizRules: Business Process Modeling (BPM) s podporou výpočtů

BizRules je speciálních softwarový nástroj pro tvorbu, správu pravidel a modelaci výpočtů.

Nástroj umožňuje definovat pravidla a modely výpočtů v podobě předem stanovených pravidel a algoritmů, které mohou být pak použity pro automatické rozhodování nebo výpočet v různých situacích.

Využití business pravidel a modelů výpočtů je velmi široké a lze jej najít v mnoha různých oblastech, včetně finančního světa. Například mohou být pravidla a modely výpočtů použity pro automatické rozhodování o tom, zda schválit nebo zamítnout žádost o úvěr, nebo pro výpočet výnosu z investic. Mohou být také použity pro automatické generování finančních zpráv nebo pro výpočet daní a poplatků. V obecné rovině mohou business pravidla a modely výpočtů pomoci finančním institucím zefektivnit a zrychlit své procesy, a tím ušetřit čas a peníze.


Samozřejmostí je i možnost integrace do dalších systémů pomocí rozhraní API (Application Programming Interface). Toto rozhraní umožňuje ostatním systémům komunikovat s nástrojem pro tvorbu a správu pravidel a modelů výpočtů a volat jeho funkce nebo přistupovat k datům, která uchovává. To umožňuje například automatizovat práci s pravidly a modely výpočtů, aniž by bylo nutné ručně zadávat data nebo spouštět výpočetní procesy. Integrace pomocí rozhraní API také umožňuje propojit pravidla a modely výpočtů s ostatními systémy v organizaci a využívat jejich výsledky ve více oblastech nebo procesech.


Tento nástroj je využíván např. i v projektu nsure. Díky BizRules jsme byli schopni vytvořit a efektivně spravovat výpočty splátek a podmínek hypoték a kalkulace bonity žadatelů.


Are you interested in cooperation?

Let us know and we will get in touch with you as soon as possible.

bottom of page