top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

Summit Trade: Komplexní eshop

Řešení pro společnost Summit Trade zahrnuje komplexní e-shop na prodej outlet oblečení a sportovní vybavení od top outdoorových značek.

E-shop nabízí výběr z různých značek outdoorového oblečení a sportovního vybavení, které je k dispozici na prodej za výhodné ceny. E-shop je specializovaný na skialpinismus, freeride, skitouring, horolezectví. Nachází se zde kompletní kolekce předních značek jako ORTOVOX, Mountain Equipment, black crows, Fritschi.


Základními částmi e-shopového řešení jsou webové stránky, systém pro správu produktů a objednávek, možnosti platby a doručení a zákaznický servis. Webové stránky jsou hlavním komunikačním kanálem mezi obchodem a zákazníky a poskytují informace o produktech, cenách a dalších detailech. Systém pro správu produktů a objednávek umožňuje obchodu spravovat svoji nabídku produktů, sledovat objednávky a spravovat inventář. Možnosti platby a doručení umožňují zákazníkům zaplatit za objednané produkty a zajistit jejich doručení na vybranou adresu.

Kromě e-shopu mají zákazníci na stránkách možnost využít servisní centrum, půjčovnu nebo se přihlásit na jednu z mnoha akcí, kterou společnost pořádá jako jsou kurzy, testování lyží a vybavení či další workshopy.


Nechybí ani blog, který slouží jako další komunikační kanál mezi obchodem a jeho zákazníky. Blog obsahuje různé druhy příspěvků, jako jsou například rady a tipy pro nakupující, novinky o produktech nebo značkách, informace o akcích a slevách nebo zajímavosti ze světa outdoorového oblečení a sportovního vybavení. To vše pomáhá zákazníkům lépe se orientovat v nabídce a získávat užitečné informace, což vede k větší spokojenosti s nákupem. Blog navíc poskytuje další příležitosti pro obchod, jak se prezentovat a budovat si pozitivní image.


B2B řešení

Pro společnost Summit Trade jsme připravili také B2B řešení, přes které si další společnosti mohou nakoupit jejich zboží jednoduše, přehledně a ve větším množství.


Je pro nás ctí, že Summit Trade důvěřuje našim službám a že jsme součástí jejich úspěšného podnikání.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page