top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

Premier Wines: CRM řešení pro obchodníky

Vyvinuli jsme CRM (Customer Relationship Management) řešení, které umožňuje společnosti Premier Wines lépe spravovat vztahy se svými zákazníky. To zahrnuje shromažďování informací o zákaznících, jako jsou jejich osobní údaje, historie nákupů a preferencích a používání těchto informací ke zlepšení zákaznického zážitku a zvýšení prodeje.

Pro prodejce vína ve společnosti Premier Wines CRM řešení umožňuje lepší organizaci a správu kontaktů s klienty, což pomáhá získat cenné informace o preferencích a zájmech. Díky těmto informacím mohli obchodníci přizpůsobit nabídku produktů a služeb tak, aby co nejlépe odpovídala potřebám a požadavkům jejich zákazníků.


Námi vytvořené CRM řešení umožňuje prodejcům v společnosti Premier Wines sledovat a analyzovat jejich prodejní cíle a výkon, což jim pomáhá identifikovat příležitosti pro zlepšení a zvýšení prodeje. Například mohou zjistit, které produkty nebo oblasti jsou pro ně nejvýnosnější, a soustředit se na tyto oblasti, aby maximalizovali svůj prodej.

Základní dodané moduly CRM řešení:

  • Správa zákazníků: Tento modul slouží k uchovávání a správě informací o zákaznících.

  • Správa prodeje: Tento modul slouží k zaznamenávání a sledování prodeje vín.

  • Správa marketingových aktivit umožňující plánování a realizaci marketingových aktivit jako je například e-mailová nebo sociální média kampaň, monitorování jejich účinnosti.

  • Modul TourPlan: Tento modul využívá geolokačních informací o adresách jednotlivých schůzek a řadí je do pořadí, které umožní obchodníkovi co nejefektivněji využít jeho čas a zajistit, aby se co nejméně přejížděl mezi jednotlivými schůzkami.

Věříme, že námi dodané CRM řešení pomůže Premier Wines zefektivnit správu zákaznických vztahů, zlepšit zákaznický zážitek a zvýšit loajalitu zákazníků, což povede ke zvýšení obchodních výsledků.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page