top of page

Vývoj na míru

Vytvoříme pro vás řešení, které bude odpovídat přesně vašim potřebám. 

Observability (APM)

Mějte své aplikace pod kontrolou a identifikujte případné problémy včas. 

DocuSign

Elektronizace dokumentů vám umožní soustředit se na priority vašeho podnikání.

Team leasing

Nechte vedení a péči o vývojářský tým na nás, vám tak zbyde více času na váš core business.

Umělá inteligence

AI se stává přirozenou součástí informačních ekosystémů. Nezůstávejte stát bokem.

Continental Barum: eshopy ipneu.cz a najlepsiepneu.sk

Na vlastní platformě BSP jsme vyvinuli internetový obchod prodejce pneumatik ContiTrade Services s.r.o., dceřiné společnosti Continental Barum.

Díky systému ipneu si mohou zákazníci snadno a pohodlně objednat pneumatiky bez nutnosti navštívit kamennou prodejnu. Je to rychlé a jednoduché řešení pro všechny, kdo potřebují nové pneumatiky a chtějí je zakoupit online.


Na ipneu.cz zákazník nalezne zboží nejvyšší kvality a pneumatiky novější 3 let a uznávaných výrobců. Na e-shopu si vybere, mimo jiné, produkty značek Continental, Barum, Matador, Semperit a mnoha dalších. Na skladech jsou pneumatiky, jak pro osobní automobily, SUV či 4x4, tak i pro dodávky, nákladní automobily i moto. Dále je možné na ipneu.cz zakoupit prvotřídní alu kola, plechová kola a také je zde možnost sestavit komplety dle představ zákazníka. Kromě produktů má zákazník možnost na e-shopu možnost vybírat s široké škály služeb z kategorií pneuservis, garance pneumatik, autoservis, případně olej servisní balíčky za fixní cenu.

Proces platby je zabezpečený pomocí platební brány nebo přes populární online platební bránu GoPay. Po uskutečnění platby je objednávka odeslána ke zpracování a zákazníkovi jsou pneumatiky doručeny na jeho adresu nebo si je může vyzvednout na pobočce prodejce.


Společnost ContiTrade Services s.r.o. je kromě českého trhu i na tom slovenském. Pro tyto potřeby jsme pro společnost vyvinuli také slovenskou verzi e-shopu, a to najlepsiepneu.sk. Správa obou e-shopů je pro společnost hračkou díky společné administraci, kde je jednoduše možné spravovat všechny produkty, služby, objednávky, zákazníky a další.


Máte zájem o spolupráci?

Nechejte nám kontakt, ozveme se.

bottom of page