top of page

Custom development

We will create a solution for you that will correspond exactly to your needs. 

Observability (APM)

Keep your applications under control and identify potential problems early. 

DocuSign

The electronicization of documents will allow you to focus on your business priorities.

Team leasing

Leave the management and care o development team to us, leaving more time for your core business.

Artificial Intelligence

AI is becoming a natural part of information ecosystems. Don't stand aside.

Fakturoid: Automatizace procesu zpracování faktur

Fakturoid je modul našeho interního informačního systému IBIS, který hlídá správný chod naší společnosti. Tento software se stará o správu projektů a úkolů, u kterých hlídá dodržování nastaveného workflow a umožňuje snadné vytváření a spravování objednávek a vykazování práce.

Tento systém poskytuje projektovým managerům přehled o stavu všech současných projektů a umožňuje jim rychle a efektivně sledovat čerpání rozpočtů. Součástí je i kalkulačka pro přípravu rozpočtů pro jednotlivé projekty. Proces je tak velice efektivní. Projektový manager pouze určí počet zapojení jednotlivých lidí a systém již sám vytvoří kalkulaci a objednávku pro klienta.


Díky propojení s nástrojem pro řízení projektů (Jira) bylo možné zefektivnit přípravu výkazů prací z několika hodin měsíčně doslova na pár kliknutí. Toto významně zefektivnio práci projektových managerů a usnadnilo správu projektů.


Samozřejmostí je i proces schvalování objednávek a výkazů ze strany klienta, který je automaticky hlídán a připomínán. Projektový manager se tak může plně věnovat projektovému řízení místo psaní urgencí.


Tento systém je další člen našeho úžasného týmu a každé společnosti bychom doporučovali takového Fakturoida mít mezi sebou!


Are you interested in cooperation?

Let us know and we will get in touch with you as soon as possible.

bottom of page